Betaalbare elektrische fietsen Sneek

Over ons

Over ons

Betaalbare elektrische fietsen voor iedereen

1-2wielers.nl vind het belangrijk om elektrisch fietsen voor iedereen betaalbaar te maken. Mede door grote contacten in de fietsen branche zijn wij in staat om zo goed als nieuwe 2e hands fietsen te kunnen leveren voor een zo laag mogelijke prijs.

"Een elektrische fiets kan voor iedereen bereikbaar zijn."

Geschiedenis

Het ontstaan van 1-2wielers.nl

Het idee achter 1-2wielers.nl is ontstaan vanuit een opwelling eind 2020. Op een dag kreeg hij het idee om fietsen te gaan verkopen omdat er veel 2e-hands fietsen nog prima een tweede kans verdienen. Na veel onderzoek heeft Robin een aantal maanden later, op 1 april 2021 1-2wielers.nl opgericht.

Vanaf dag één wordt 1-2wielers.nl steeds groter en bekender in Heel Nederland. Zo zijn er al meerdere grote fietsenwinkels bij ons aangesloten en hebben wij veel connecties in de fietsenbranche. Hierdoor kunnen wij kwalitatief goede “2e-hands” fietsen opkopen, reviseren en dan voordelig aanbieden.

Ons doel

Onze normen
en waarden

1-2wielers.nl doet ten alle tijden zijn uiterste best om voor u de beste deal neer te kunnen zetten. Door verschillende samenwerkingen met grote fietsenwinkels kunnen wij mooie,  betrouwbare en betaalbare elektrische fietsen aanbieden.

Lage prijzen

Betaalbare elektrische fietsen en nog veel meer!

Behulpzaam

Heeft u vragen? Wij staan altijd voor u klaar!

Bereikbaar

Op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur.

Milieubewust

Door te hergebruiken dragen wij bij aan een schoner milieu.

Ons team

Onze collega's

Maak kennis met het ambitieuze team van 1-2wielers.nl. Met kennis van zaken, oog voor detail en veel passie voor fietsen, zorgt ons team elke dag weer voor een complete ervaring. 

Robin Nota

EIGENAAR

Onze merken

Merken die wij verkopen

Naast deze merken hebben wij nog veel meer, kijk gerust rond.