Feest bij 1-2wielers.nl

Ja u leest het goed, feest bij 1-2wielers.nl! Op 1 april 2021 bestaan wij precies één jaar! Iets wat ooit op een verjaardag als onwaarschijnlijk werd gegrapt is toch werkelijkheid geworden. Dit is zeker iets om te vieren vinden wij. Daarom hebben wij nu de hele maand april op vertoon van de kortingscoupon 10% korting in onze showroom. Print de kortingscoupon hieronder snel uit (of laat hem zien op uw mobiel).

Het ontstaan van 1-2wielers.nl

Het idee achter 1-2wielers.nl is ontstaan vanuit een opwelling eind 2020. Op een dag kreeg hij het idee om fietsen te gaan verkopen omdat er veel 2e-hands fietsen nog prima een tweede kans verdienen. Na veel onderzoek heeft Robin een aantal maanden later, op 1 april 2021 1-2wielers.nl opgericht.

Vanaf dag één wordt 1-2wielers.nl steeds groter en bekender in Heel Nederland. Zo zijn er al meerdere grote fietsenwinkels bij ons aangesloten en hebben wij veel connecties in de fietsenbranche. Hierdoor kunnen wij kwalitatief goede “2e-hands” fietsen opkopen, reviseren en dan voordelig aanbieden.

De toekomst

De kwaliteit, de prijs en de communicatie naar de klanten verbeterd nog steeds dagelijks. Ook bieden wij in vergelijking met één jaar geleden veel meer diensten aan en zitten er nog een hoop aan te komen. Binnenkort is het mogelijk om uw fiets aan te bieden ter verkoop op onze website, bieden wij de service aan om uw fiets compleet fabrieks-nieuw te maken en zullen wij ook een reparatie service aanbieden – ook voor fietsen die niet bij ons vandaan komen -.

Om onze doelen na te kunnen streven hebben wij deze nieuwe website laten ontwikkelen, binnenkort – nog in april – kunt u al deze diensten terugvinden op deze website. Mocht u iets tegenkomen waarbij u vragen- en of opmerking heeft? Neem dan gerust contact met ons op.

1-2wielers.nl hoopt dat wij samen met u weer een geweldig jaar tegemoet gaan en heten u graag welkom in onze showroom!

Kortingscoupon

Laat de coupon zien in de showroom om de 10% korting te krijgen. (uitgeprint of op uw mobiel)

Laatste nieuws
NIEUWSBRIEF

Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze tips en nieuws!