Onderhoud overgenomen van Fietsenhandel Joure

Als trotse eigenaar van een fiets, weet je hoe belangrijk het is om je fiets regelmatig te onderhouden. Een goed onderhouden fiets zorgt niet alleen voor veiligheid tijdens het fietsen, maar verlengt ook de levensduur van de fiets en verbetert de rijervaring. Bij 1-2wielers.nl begrijpen we dit als geen ander en bieden we een uitgebreid assortiment aan fietsenonderhoudsdiensten aan, die we hebben overgenomen van Fietsenhandel Joure.

Onze fietsenonderhoudsdiensten omvatten onder andere het smeren van kettingen, het vervangen van remblokken, het repareren van banden en het afstellen van versnellingen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat jouw fiets weer als nieuw aanvoelt en klaar is voor de weg.

Om het onderhoud van jouw fiets nog makkelijker te maken, bieden we nu ook een haal- en brengservice aan. Voor slechts €10 halen we jouw fiets op, voeren we het benodigde onderhoud uit en brengen we hem weer bij je terug. Zo hoef je niet zelf naar onze winkel te komen en bespaar je tijd en moeite.

Bij 1-2wielers.nl staan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat jouw fiets belangrijk voor je is en zorgen ervoor dat hij altijd in topconditie is. Onze ervaren monteurs en handige haal- en brengservice maken het onderhoud van jouw fiets zo makkelijk mogelijk.

Dus, of je nu je fiets wilt laten repareren, onderhouden of upgraden, bij 1-2wielers.nl ben je aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jou kunnen helpen.

Laatste nieuws
NIEUWSBRIEF

Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang al onze tips en nieuws!