website Skip to content
GRATIS VERZENDING VANAF €800,-
BEZORGING DOOR HEEL NEDERLAND&BELGIE

Search Products

Waarom een tweedehands e-bike?

Waarom een tweedehands e-bike?

Waarom een tweedehands elektrische fiets?

Er is bij elektrische fietsen een snel verloop te zien. Veel mensen willen na een aantal jaren toch een sneller, nieuwer of mooier model met meer opties of bijvoorbeeld een uitneembare accu. Wanneer je niet te veel wilt uitgeven aan de aanschaf van een elektrische fiets kun je daarom op de tweedehands markt prima modellen vinden. Het is wel belangrijk dat je goed oplet wat je precies koopt. Je vindt hier daarom handige tips die je kunnen helpen bij het aanschaffen van een tweedehands elektrische fiets.

Toen Robin Nota in 2020 begon met zijn bedrijf 1-2wielers.nl was zijn visie helder en duidelijk. Robin kwam er achter dat veel mensen niet de mogelijkheid hadden om een gloednieuwe fiets te kopen en zocht daar een oplossing voor. De tweedehands markt bood daar veel voordelen aan. Robin kocht tweedehands fietsen op en door middel van refurbish accu's kon 1-2wielers tweedehands fietsen aanbieden met 2 jaar garantie op het accu pakket. Het voordeel daar van is dat mensen betaalbare fietsen kunnen kopen en gebruik kunnen maken van de 2 jaar garantie op de accu, wat ook een groot voordeel is dat de afschrijving van een tweedehands e-bike heel laag blijft.

Waar koop je een tweedehands fiets?

Je kan een fiets kopen via marktplaats en het risico nemen dat het goed is, echter is het gezegde : goedkoop is een duurkoop daar wel snel van pas. Je weet namelijk nooit dat de staat van de accu goed is of dat de fiets wel goed onderhouden is. Garantie? Nee bij een particulier krijg je geen garantie.

Bij 1-2wielers.nl en fietsmania.nl koop je een fiets die volledig na is gekeken en die dealer onderhouden zijn. Garantie? JA! bij ons krijg je garantie en staan we altijd voor je klaar.

Wanneer je een tweedehands elektrische fiets gaat kopen is het belangrijk om altijd een testrit te maken. Een lange testrit is soms ook de enige manier om erachter te komen dat de fiets bij je past wij geven je daar alle tijd voor.

Wil je het zelf ervaren?

Kom gerust bij ons langs voor een uitgebreide proefrit. Uiteraard kun je de fiets ook online bestellen via onze webshops en staat de aangekochte fiets binnen 2 dagen bij u thuis!

Tot snel!

Robin Nota 

 

 

 


Kortingscode
SCROLL UP